Sommar

Äntligen visar dig väderguden från sin bästa sida. Flisan löper så just nu får hon inte springa löst. Men herregud vad kul det var att ta henne till en strand där hon FICK bada. När hon inte är så het på andra hundar så ska vi åka tillbaka och då ska hon få springa löst i vattnet. Hon ville absolut inte komma upp!


Kommentarer
Postat av: Svorskan

Hahaha! Vad gulligt! Påminner mig om Madde som var helt hopplös när hon såg chansen för ett dopp. Eller ett långvarigt bad. Hon kunde vara i vattnet i timmar om hon fick.Sv: Tack! Va försiktig! Det är precis när hon slutar blöda som det är som störst fara. Jag tyckte Mimi var jobbig länge och en riktig slampa var hon, hon satte rumpan till innan hon ens hade kollat in hanarna vi träffade på. :D Du måste nog vänta med att ha henne lös igen tills hon har slutat visa de symptomen. Från första blödningsdag tror jag det kan gå tre veckor innan man kan känna sig säker och med Mimi var det så. Lång tid. :(Ni också! Ha en underbar midsommar!

2012-06-21 @ 15:31:47
URL: http://svorskan.se
Postat av: Diana

Skoj att Flisan gillar det! När vi hade Pepsi så tog vi oss till ett hundbad (väldigt krångligt och vi hade inte bil på den tiden). Sen vägrar hundjäklen att bada! Hallå, du är en vattenälskande ras liksom! :)

2012-06-21 @ 20:59:21
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Haha! Man ser verkligen hennes motvilja att lämna vattnet där på sista bilden :-)Glad midsommar!

2012-06-22 @ 11:22:40
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0