Som igår, fast idag

Hmmm, något har hänt med mina inlägg. Det där om ballen la jag upp idag. Men det kom upp som att det vore igår, fast det är idag. Knäppt.
Nåja, jag lyckades städa lite idag i alla fall. Kladdkakan orkade jag däremot inte baka. Det borde mamma göra och komma hit med tycker jag. Typ imorgon när hon slutar jobbet. Ja det tycker jag. Och jag menar, orkar hon inte baka så kan hon ju köpa en sån där Frödingekladdkaka. Säger vi så? Bra.
Vet ni förresten hur jag ska göra för att få mellanrum mellan styckena i texten? Jag trycker ju på enter så det blir mellanrum när jag skriver, men sen när jag publicerar inlägget så är allt ihoptryckt i en enda lång text. Så vill jag inte ha det.
Nu blir det lite soffhäng. Ha en fin kväll alla!

Längtar efter ballen

Är vi inte lite trötta på vinter nu? Vinter som dessutom kom EFTER jul. Inte nog med att den var sen, nu ska den dessutom insistera på att stanna alldeles för länge. Jobbig.
Jag vill sitta på ballen!
Före:                                                                Efter:

Vardagen

Idag är jag inte på topp. Jag känner mig influensig. Vill bara ligga och sova hela dagen, men det går inte. Måste städa nu. Och så är jag så sugen på kladdkaka så det måste jag baka. Så det ska jag göra nu sen ska jag ta ett varmt bad och sova lite till. När M kommer hem ska vi åka och titta på tapeter till det tredje och sista rummet i lägenheten. Men mer om det senare...
Nu: städning.

Hårig sovkompis

Ibland vill man bara sova. Det vill jag nu. Jag är trött. Sover dåligt med den onda ryggen. Vaknar flera gånger på nätterna och har sedan svårt att somna om. Jag skulle göra mycket för en hel natts sömn utan avbrott. Jag sov lite i soffan på dagen med Flisan tätt intill. Nog för att det var väldigt mysigt men det räcker liksom inte. Jag behöver den där djupa nattsömnen som inte går att ersätta med något annat. Den ska jag försöka hitta nu. Så godnatt gott folk!
Vårt finfina sovrum. Mitt favoritrum i lägenheten.

Egobilder

För drygt en vecka sedan var jag och M uppe i Sundsvall för att hälsa på Lilla Mu och hennes föräldrar. Vi myste, lekte, åkte spark, bakade och tittade på film i fyra dagar. När jag kom hem insåg jag att hon måste ha fått tag på min mobil utan att jag märkt det. Dessa bilder fanns nämligen;

Min mors dotter

God dag kära vänner. Jag tänkte skriva godmorgon men skippar det tror jag. Klockan är ju ändå 12. Jag kom precis hem från ett läkarbesök. Ni förstår, jag är sjukskriven på grund av ryggsmärtor. Vad som är felet vet jag inte, inte läkaren heller. Men tydligen har jag en överrörlig rygg vilket kan orsaka svåra smärtor. Jag jobbar på en förskola och att jobba med denna rygg är för tillfället en omöjlighet. Hur dåligt samvete jag än får. Det går inte och det har jag äntligen insett. Och läkaren också tydligen för hon sjukskrev mig ytterligare två veckor.
Under min sjukskrivning har vi en hund på besök, som för tillfället har det bättre här än hos sin matte.  Flisan heter hon och är den mest fantastiska hund som finns. Jag är kär. Nu ska vi ut på promenad!

Ordkrig i familjen

Mamma. Lilla Hö(o)rni. Vi brukar spela Wordfeud mot varandra. Och alla ni som spelar mot henne vet ju att hon vinner allt för ofta. Därför var det här extra kul...
Behöver jag säga att jag vann?

Monster i sängen och pannkakor till frukost

Jag och min sambo (vi kan kalla honom Mutysken) var på middag igår. Vilket ledde till utgång. Trots relativt tidig hemgång har Mutysken sparkat bort monster i sängen hela natten. Jag vet inte var de där jäkla monstrena kommer ifrån men de brukar återkomma på nätterna ibland. Speciellt på helger och som av en händelse oftast efter fester. I natt var de alltså tillbaka. Behöver jag säga att jag är ganska trött idag?
Nu försöker jag sparka liv i tysken och smörar lite med lyxig frukost. Hoppas han faller för det. Kanske får jag Kinamat ikväll då...

Problem

Mitt största problem just nu; VAD SKA JAG HA FÖR FÄRG PÅ BAKGRUNDEN?
Jobbigt ju.

Once you go bl...ogg...

Jag har inte varit inne på bloggen på ett år. Ett år! Har ofta tänkt att jag ska logga in och kolla läget lite. Men det har aldrig blivit av. Istället har jag loggat in på facebook av en ren reflex, trots att jag faktiskt var där för fem minuter sedan. Vadå beroende?
Hursomhelst så gick jag in nu. Och då kom suget. Jag måste blogga. Jag måste skriva. Jag älskar ju att skriva. Så jag försöker igen då. För min skull.
Är ni med?

RSS 2.0