Midsommar

På dagen åkte jag, Mutysken och Flisan till en strand i närheten och badade och hade med oss picknick.
Flisan hade, som ni ser, väldigt bråttom ner i vattnet.

Hon fick vara löst i vattnet den här gången. Det var nästan tomt på folk och endast en hund där på stranden som vi tog reda på var en tik. Dessutom verkade vattnet locka mer än hunden.

Vi hittade en spade som vi kastade ut i vattnet och aldrig har jag sett Flisan njuta så fullständigt av något. Hon sprang allt vad hon kunde och när hon till slut inte bottnade så simmade hon allt vad hon kunde för att hämta spaden.

Sen kom hon tillbaka med den och stog i vattnet och väntade på att vi skulle kasta den igen.

Hur länge som helst höll vi på. Hon tröttnade aldrig och skulle hon fått bestämma hade vi nog stått kvar där än idag.

Men vi tog upp henne och satte oss på en filt och åt sill.

På kvällen var vi hemma hos några vänner, grillade, lekte och tittade på fotboll. En perfekt midsommar med andra ord!

Sommar

Äntligen visar dig väderguden från sin bästa sida. Flisan löper så just nu får hon inte springa löst. Men herregud vad kul det var att ta henne till en strand där hon FICK bada. När hon inte är så het på andra hundar så ska vi åka tillbaka och då ska hon få springa löst i vattnet. Hon ville absolut inte komma upp!


Mensdepp

Jag och Flisan har mensdepp här hemma. Hon löper, vilket innebär att hon matvägrar, hon lyssnar inte på mig eller på husse när vi är ute och går därav får hon bara ha koppel hela tiden, hon är otroligt kelsjuk och sitter jag i soffan så kommer hon och ställer sig med framtassarna på mitt bröst och ska vara så nära som möjligt. Börjar jag gosa med henne då så lägger hon undan svansen åt sidan och gud vet vad hon vill att jag ska göra. Om hon ligger på mage och jag kommer och börjar klappa henne så putar hon upp med rumpan. Hon är med andra ord ganska... sugen. När vi möter hundar ute (som hon vanligtvis struntar i) drar hon som tusan i kopplet och ska dit så fort det bara går, även till tikar. Väl där vänder hon rumpan åt dem och lägger undan svansen.

Hon är med andra ord ganska besvärlig just nu. Dessutom HAR hon det nog ganska jobbigt nu.

Jag då? Ja, jag löper jag med. Vilket innebär att alla jag känner kommer dö, jorden kommer gå under och dessutom har jag bara fula kläder.


Borta bra men Matte bäst

Flisan sov borta hos mina föräldrar i natt och det tycker hon är mysigt. Jag får en känsla av att hon blir riktigt bortskämd med gos där, och det är bra.

MEN.

Hemma är ändå bäst.


Glasögonorm

Jag har precis fått glajjor. Känns sjukt ovant och jobbigt att ha dem på sig men va fan. Behöver dem bara när jag kör bil i stort sätt.

Men med ett fint filter i instagram blir alla fina med glasögon.


I väntan på sömnen

Jag har under den senaste tiden haft problem med sömnen. Jag är en "tänkare" eller en "funderare" sen länge och om jag börjar fundera över något så finns det liksom ingen återvändo. Just ikväll är det dock ryggen som spökar. Jag fick tips om att prova ett naturläkemedel som ska vara bra för insomning så just nu sitter jag i köket och väntar på att dessa ska kicka in så att jag kan gå och lägga mig sen.

Vad tycker ni om mitt bloggande då? Är jag lite väl tjatig kanske? Borde dra ner på inläggen? Ja jag vet, men jag kan liksom inte låta bli att blogga.

Hmmmm...

blablablabla

Somna då!

RSS 2.0