Tröttmössa

Efter en lååååång promenad är Flisan jättetrött och ligger i soffan och sover. Jag älskar när hon ligger så här, det gör hon alltid när vi gått långt och hon är riktigt riktigt trött. Det är härligt att se sin hund trött efter att ha sprungit mycket.


Kommentarer
Postat av: Gun

Hon är såååå söt. :D

2012-02-27 @ 16:39:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Så sött! Fram tills det kommer en riktigt sur fis... ;)

2012-02-27 @ 16:51:16
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: E M M E L L Y

sv: Hahaha, ja det fick jag, always look on the bright side of life! ;)

2012-02-27 @ 17:11:56
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: E M M E L L Y

sv 2: Gör det! ;)

2012-02-27 @ 17:20:43
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Vad gött! Skönt när de är trötta och nöjda. Jättesöt är hon.

Sv: Jag har samma sak med Mimi, jag får välja vart jag går och släpper lös henne. Det handlar även om hänsyn till andra, vissa är hundrädda (och jag vet inte vem) och då måste jag koppla henne oavsett. Men vi har vissa utvalda ställen där hon som oftast kan springa lös.

2012-02-28 @ 06:27:33
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

Kom på en sak på morgonrundan med Mimi. Jag har två olika sätt att låta henne vara lös på. Det ena är "Hoppochlek", då får hon springa helt fritt. Men när jag säger "Nu kan du nosa" (med en mer lugn röst), så får hon gå fritt på min vänster sida och inte längre ifrån än 5-6 meter. Det tränade jag in med att låta en 8 meter lång tvättlina hänga efter henne och så korrigerade jag henne med rösten och ibland fick jag putta till henne när hon försökte gå över på höger sida. Linan var som en säkerhet ifall hon skulle gå för långt. Då tog jag tag i eller trampade på linan. Jag litar fortfarande inte på henne helt till fullo, så jag gör det enbart när det knappt är bilar ute (meningen är att hon skall kunna gå lös i vägkanten på ställen där jag inte kan släppa henne helt fritt). Jag var tvungen att vara HELT fokuserad på henne när jag tränade in det och nu när jag inte använder linan längre måste jag vara väldigt uppmärksam hela tiden. Hon är van vid flexikoppel från innan och det gör att hon lätt glömmer bort sig och virrar från höger till vänster och runt om mig.



Linan är även bra om man har hunden helt lös, men inte kan se så långt eller är lite osäker. (Tvättlina är perfekt, lätt att torka av sen och tål all sorts väder. Jag köpte min lina i djuraffären, men den är som en tvättlina egentligen)

2012-02-28 @ 08:24:27
URL: http://svorskan.se
Postat av: Ama de casa

Du tar ju helt slut på henne ju - stackarn... ;-)

2012-02-28 @ 11:48:34
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0