Det regnar ju jättemycket!

Hörru! Dum-matte. Det regnar. Fattaru? Jag vill inte. Kom nu så går vi in igen. Jag kan hålla mig. Det är lugnt. Jag lovar. Jag grejer det.

(vi gick ut. Men bara till gräsmattan där Flisan kissade och bajsade jättefort och sedan drog mot dörren igen)


Kommentarer
Postat av: Gun

Hahaha, ja vatten som kommer uppifrån är ju så mycket tråkigare än det man kan bada i. :)Sv: Det går jättebra, hon är inte jobbig precis. :)

2012-04-20 @ 10:41:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Haha, så gjorde Pepsi med! Det var knappt så att man kunde gå ett varv runt huset hon drog och stretade.Sv: Åh, det är ju en så härlig känsla när finnen spricker/pormasken kommer upp! Jag gillar var och sånt, på jobb kan man ibland få se riktigt äckliga grejer. Kanske därför som jag funderade ett tag på att jobba på infektionen.

2012-04-20 @ 11:23:58
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag vill inte heller kissa och bajsa ute i regnet! har ni ingen toalett? ;-)

2012-04-20 @ 19:28:04
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Janne

Så söt! Precis sådär är Svorskans Mimi också! När jag gick en kvällspromenad med henne så visade hon med all tydlighet att hon ville in direkt efter hon kissat, vilken hon gjorde på gräsplätten precis utanför dörren. Jag tyckte hon skulle ha en lite längre runda än så men hon varierade sin gång mellan att släpa benen efter sig eller gå lite snabbare före mig där hon visade vart vi skulle gå för att komma in i värmen igen. Det blev ingen lång promenad den gången. :)

2012-04-21 @ 09:13:04
Postat av: Kattis

Haha ja vår hund gör också så :) först stannar hon precis utanför porten, där det finns tak, och tittar ut i regnet. Man ser hur hon laddar upp, för hon har lärt sig att hon måste gå en bit även om det regnar. Sen går hon. Undviker eventuella vattenpölar med stor finess. Stannar igen i en tunnel som ligger 5 meter bort som vi måste gå igenom för att komma till gräset. Står där och laddar en stund till. Sen springer hon till gräset, undviker fortfarande vattenpölarna, gör sitt behov (ja, alltså, hon kissar ELLER bajsar. Det är väldigt sällan hon gör både och på en och samma promenad. Vi har haft henne i 7 år och jag tror jag gått kanske 5 promenader med henne där hon både kissat och bajsat haha) och sen skyndar hon hem. Och det är ganska skönt. Att slippa vara ute i regnet. Blåst däremot älskar hon att vara ute..... lite plågsamt för matte men vafan ;) haha

2012-04-21 @ 17:03:28
Postat av: Mudotter

Janne: Haha! Det är så roligt när de så tydligt visar vad de vill. Och i vissa lägen (som när det spöregnar) så gör det inte så mycket :)

2012-04-21 @ 17:54:36
URL: http://mudotter.blogg.se/
Postat av: Mudotter

Kattis: Haha. Sötnos. Det roliga med Flisan är att hon ÄLSKAR vattenpölar. Så där kan hon stå hur länge som helst, men regnar det så är det inte lika kul :)

2012-04-21 @ 17:55:23
URL: http://mudotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0