Vår helg

Vi har haft en väldigt bra helg som har känts väldigt lång. Så lång så att jag igår vaknade vid 6.15 och väckte Mutysken och undrade om han glömt ställa klockan och hade försovit sig. "Men... det är väl söndag?" sa han lite smått förvirrad. Ja visst ja, det var det ja. Haha.

Nåja, vi har:

solat på balkongen.

Gått promenader.

Bjudit vänner på middag.

Ätit JÄTTEGODA räkor till söndagsmiddag.

Och nu är det alltså måndag på riktigt. På fredag åker vi till Sundsvall till Lilla Mu. Längtar!

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Kan en helg BLI bättre? Troligen inte... :-)

2012-03-26 @ 10:37:02
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Gun

Den där maten såg väldigt god ut! Var den det?

2012-03-26 @ 16:54:04
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Härlig helg! Ibland är man rätt bra förvirrad när man är nyvaken, haha! Det har hänt att jag svarat i fjärrkontrollen när någon ringt och väckt mig. :)

2012-03-26 @ 20:31:48
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Sv: Har lite bråttom just nu, men ger dig länk till en sida som beskriver allt om löpningen: http://www.skk.se/Global/Dokument/Uppfodning/ovrigt/parning.pdfMimi blöder inte MYCKET, men om jag inte har tikskydd på henne blir det fläckar på sängkläder. Lite droppar på golven bryr jag mig inte om, men har du mattor borde du nog ha tikskyddet på. När du upptäcker att hon börjar blöda kan du kanske testa att ha henne utan tikskydd i ett rum där det inte spelar så stor roll några timmar. Så ser du? Jag använder vanligt trosskydd i tikskyddet, klipper det i två delar. Det funkar hur bra som helst.Det är när hon börjar sig SLUTET av löpningen det är fara vad gäller parning. De kan rent av rymma för att para sig. :D

2012-03-26 @ 21:03:03
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

Sv2: "Touch" var lätt att lära Mimi. Jag hade godis i handen och klappade på trädet där jag ville hon skulle sätta upp tassarna och sa "Touch". Till att börja med hittade jag stenar och träd som lutade rätt mycket så att det var lätt för henne att sätta upp framtassarna. Går vi förbi en sten som är platt (eller en bänk) ovanpå säger jag ibland "Hopp upp och sitt". Hon läser egentligen mer av mitt kroppsspråk och att jag visar henne med handen, än att hon lyssnar på vad jag säger. Jag "visade" henne till att börja med.

2012-03-26 @ 21:17:45
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

PS! Just det. En tik och en hane kan börja para sig VÄLDIGT snabbt och när de väl är igång kan man inte sära på de. Hanen sväller och fastnar i honan. Därför är det viktigt att de inte alls kommer igång. Jag tror det finns "dagen efter"-piller för tikar, men det kostar närmare 1500:- om jag inte har helt fel. Och strulet och det är säkert inte hälsosamt och.. :D

2012-03-26 @ 21:19:30
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0