Prova själv att sova med tratt dum-matte

När husse åker till jobbet får jag hoppa upp i sängen och sova bredvid matte. Dessutom tar hon av mig den dumma tratten också. Så här ligger jag nu och passar på att snarka jäääääättehögt så inte matte kan somna om. Lika bra.


Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Helt rätt, Flisan - snarka på!

:-)

2012-04-13 @ 07:46:41
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Gun

Det får man när man är så där söt. :)

2012-04-13 @ 08:08:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Hahaha! Vad skönt! Jag tror att matte gillar ljudet lite också. ;)

Sv: http://www.lchf.se/Mat/Kolhydratlista/tabid/146/show/P/Default.aspxNär man bantar med LCHF "skall" man ligga på under 5% kolhydrater per 100 gram varan. Både tomat och röd paprika är okej. Länken ovanför använde jag mycket för att kolla olika matvaror.Lök och vitlök har till ex MYCKET kolhydrater, men i och med att man använder så lite av det i förhållande till mängd mat så är det okej tycker jag (och de flesta andra).Bantar man inte kan man hålla sig till 10% kolhydrater per 100 gram vara.Sv2: Ser fram emot rapport hur klippningen går. Lycka till!God morgon! :D (Nu sa jag God morgon! till dig INNAN Gun. Säg inget! :D)

2012-04-13 @ 08:12:01
URL: http://svorskan.se
Postat av: Diana

Det värsta är att de rackarna är så söta att de kommer undan med det mesta...

Pepsi brukade alltid lägga sig på huvudkudden medan jag gjorde mig i ordning men gick se ner till fotändan när jag la mig. Men en kväll gjorde hon inte det och jag hade inte hjärta att putta bort henne. Obekvämt värre för mig. :)

2012-04-13 @ 08:15:03
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0