Morgonpromenad

Jag har aldrig varit någon morgonpromenadsmänniska. Tvärtom, vad är det för fel på dem? har jag tänkt. Nu när Flisan är här så har jag blivit så illa tvungen att gå ut på morgonen. Hon behöver inte ut tidigt utan vi brukar gå ut mellan 9 och 10.

Så även idag. Det hade kommit lite väl mycket snö ute, till min stora sorg men till Flisans stora glädje. Hon älskar snö. Vi gick lite längre idag, till en ganska öppen yta där inte så många hundar går. (speciellt inte när det är snö upp till knäna) Där kunde vi i lugn och ro träna på inkallning så att Flisan kan springa löst. Hon är så duktig. Hon kommer nästan direkt. Det är så härligt att se henne springa och hoppa i snön.


God morgon!

Kommentarer
Postat av: Diana

Hihi, sen är det en dyngsur vovve (trots handdukstorkning) som springer rakt upp i sängen. :)

Jag hade en cocker förr och hon gjorde så. Samma när hon duschat (som hon hatade), tror att det var hennes hämnd... Sängen och gnugga sig mot alla mattorna. Hehe

2012-02-15 @ 10:58:28
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Britt

Vid den tiden är det ju ok att gå ut...men de här som joggar förbi en i en gul reflexväst klockan 6 på morgonen när man väntar på bussen på väg till jobbet har jag funderat över. De måste vara otroligt morgonpigga. Undrar om de kliver upp 4 för att hinna?

2012-02-15 @ 14:49:46
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Gun

En av fördelarna med att ha hund, man blir tvungen att gå ut på promenader.

2012-02-15 @ 15:45:19
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Anders är ju så galen att han går morgonpromenader UTAN hund! ;-)



Vad fin hon är :-)

2012-02-15 @ 17:42:03
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Svorskan

Visst är det en underbar känsla när man ger sin hund frihet att få springa och bara vara hund? Men.. Nu är det nog något jag inte har fått med mig, har ni tagit över Flisan? Jippi! - i så fall.

2012-02-19 @ 09:49:52
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0