Hjärnbrist

Jag sitter på jobbet och har rast. Och så funderar jag. Jag ska nämligen skriva artikel till förskolans hemsida den här veckan. Det är min tur. Ni vet väl hur det fungerar när man ska tvinga ur sig en text? Det går inte. Totalstopp.

Så hjälp mig, vad ska jag skriva om? Förstår ju att det inte är så lätt för er att veta, eftersom ni inte är här. Men ändå... något förslag kanske ni har?


Kommentarer
Postat av: Janne

Vårkänslor! Att man blir lite gladare, om livet som blir lite lättare att leva, om dom små björkknopparna som snart kommer bli spröda små gröna löv, om vårleendet du hälsas med från en okänd på gatan, om blommorna som oblygt börjar visa upp sina vackra färger, om kvinnorna som klär av sig och går med bara ben i korta kjolar. Okej, det sista kanske du inte behöver ta upp på en förskolas hemsida men du fattar vad jag menar? :)

2010-04-07 @ 14:50:56
Postat av: Gun

Men, vad ska det handla om? Eran verksamhet? Barnen? läroplanen? Vet ju ingenting ju..



Skriv om mig vetja..den perfekta mamman..haha! :D

2010-04-07 @ 15:00:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Eva

Skriv som det är! Ungarna är för snoriga, trötta, bortskämda, ouppfostrade och allmänt odrägliga men sammanfattningsvis så har veckan varit underbar trots att ingen skickade med fika till personalen...

2010-04-07 @ 15:22:12
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0